Gratis verzending naar Nederland en België

Verzenden en Retourneren

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen wij onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Onze producten worden in kleine oplages gemaakt, dit doen wij om de kwaliteit en de veiligheid te waarborgen. Op het moment dat je een product hebt besteld duurt het gemiddeld 8-14 dagen voordat je het thuis ontvangt. 

Vanaf het moment dat onze leverancier jouw product heeft afgeleverd bij het postbedrijf is de Track & Trace-informatie - de Track & Trace-code hebben we je gestuurd via de mail.

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikers sporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Onze producten mogen enkel en alleen uit de verpakking zijn gehaald om ze te testen. 

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 5 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Voor het contactformulier gelieve je retour aanmelden via info@trendtopppers.nl

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.

Kwaliteit tegen een lage prijs
Klantenservice
Veilig afrekenen